Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156065

Amistoso (Int., RC) 731156065 Información oficial sobre el partido 731156065 en Hattrick

23.04.2024 20:30:00

Heaven army Alineación oficial del equipo 'Heaven army' en el partido 4 - 5 DonkeyTeam89 Alineación oficial del equipo 'DonkeyTeam89' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heaven army Alineación oficial del equipo 'Heaven army' en el partido 1 - 1 DonkeyTeam89 Alineación oficial del equipo 'DonkeyTeam89' en el partido
Tiene bastante suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,5 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heaven army

Goles Goles

  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ivri Ganot va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 76, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Angels, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kimaree Goddard de Angels aconseguir un gol al minut 94 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Angels van sortir al contraatac al minut 29, però Nachum Hadasi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Liraz Danel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Hagai Sharfi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Angels.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ivri Ganot va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Angels per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Hagai Sharfi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Leithe de Angels es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Angels, Nachum Hadasi, col·locà la pilota just a les mans d'en Massimiliano Mennella. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Gil Givon anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Angels.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ivri Ganot va xutar fora per a Angels, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Per Leithe de Angels, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Massimiliano Mennella en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Angels Offrine Nakachinda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Massimiliano Mennella. El marcador continuava 4 - 5.

DonkeyTeam89

Goles Goles

  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Paolo Torresi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 89.
  • 185 Minuto 104 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Attilio Timoteo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Primo D'Anversa va fer una magnífica centrada, però la rematada de Will Black va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DonkeyTeam89, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Daniel Montes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Octavian Vandor de DonkeyTeam89 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Octavian Vandor de DonkeyTeam89 va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Siro Castionetti xutant per a DonkeyTeam89 va fer anar la pilota just on la volia, però Maksim Khinchagashvili, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Primo D'Anversa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de DonkeyTeam89 Will Black no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maksim Khinchagashvili es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): En Paolo Torresi no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Maksim Khinchagashvili encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 5 per a DonkeyTeam89.