Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155727

Amistoso 731155727 Información oficial sobre el partido 731155727 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Albertinhos Juniors Alineación oficial del equipo 'Albertinhos Juniors' en el partido 2 - 2 PIRA TEAM Alineación oficial del equipo 'PIRA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Albertinhos Juniors Alineación oficial del equipo 'Albertinhos Juniors' en el partido 1 - 2 PIRA TEAM Alineación oficial del equipo 'PIRA TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albertinhos Juniors

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Nico Acker no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Artyom Rychkov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Albertinhos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Nico Acker gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ricardo Leoncio Gieco va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

PIRA TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Titi Croitor de PIRA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Geovanny Armas de PIRA va marcar de penal l'empat al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Marcos Guimarães, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abdolrahman Dastjerdi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Antoni Josep Duran va fer una jugada per la banda esquerra, però Marcos Guimarães va aturar el seu xut.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PIRA va ser a punt de marcar al minut 59, quan el seu jugador Marek Jaklovský va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Miguel Imperial va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marcos Guimarães va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Geovanny Armas va xutar magistralment una falta al minut 78 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marek Jaklovský de PIRA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.