Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155645

Amistoso 731155645 Información oficial sobre el partido 731155645 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

depormiki Alineación oficial del equipo 'depormiki' en el partido 0 - 0 Elfos de las mil Lunas Alineación oficial del equipo 'Elfos de las mil Lunas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
depormiki Alineación oficial del equipo 'depormiki' en el partido 2 - 0 Elfos de las mil Lunas Alineación oficial del equipo 'Elfos de las mil Lunas' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

depormiki

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts disputats, Gabri Berengueres gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Miguel Bordera va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Gabri Berengueres es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Elfos de las mil Lunas

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marin Mihaylov de Elfos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Àngel Ràmia que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Elfos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Camillo Confalonieri des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Elfos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Eduardo Almansa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elfos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduardo Almansa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Elfos van sortir al contraatac al minut 63, però Eduardo Almansa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gabri Berengueres no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Àngel Ràmia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Eduardo Almansa de Elfos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.