Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155408

Amistoso (Int.) 731155408 Información oficial sobre el partido 731155408 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

Avslaget Alineación oficial del equipo 'Avslaget' en el partido 4 - 5 Cigala congoleña Alineación oficial del equipo 'Cigala congoleña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Avslaget Alineación oficial del equipo 'Avslaget' en el partido 0 - 4 Cigala congoleña Alineación oficial del equipo 'Cigala congoleña' en el partido
Tiene mucha potra 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avslaget

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Avslaget va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Jonas Kyhlskär.
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alkinoos Ladopoulos de Avslaget aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Avslaget per la dreta va donar com a resultat un gol de Gunnar Sunesson al minut 61 que reduïa la distància a 3 - 4.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Patrik Ulfborn de Avslaget va aconseguir igualar el partit al minut 78, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fidèle Matondo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 56 de joc.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Toralf Lövskog de Avslaget va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Alkinoos Ladopoulos de Avslaget va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cigala congoleña

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): congoleña va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rafik Mallat, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Thomas Fiaschi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Cyril Allouche que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Reynald Seigle es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ferenc Somogyi de congoleña l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 23 de partit.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fidèle Matondo va poder marcar tot sol el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Fidèle Matondo va estar a punt de posar per davant a congoleña amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lars Gunnar Sunesson va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ferenc Somogyi després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lars Gunnar Sunesson va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Thomas Fiaschi al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joseph Mukando de congoleña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.