Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155330

Amistoso (Int.) 731155330 Información oficial sobre el partido 731155330 en Hattrick

24.04.2024 21:55:00

El Guru Alineación oficial del equipo 'El Guru' en el partido 3 - 1 De van der lindens Alineación oficial del equipo 'De van der lindens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Guru Alineación oficial del equipo 'El Guru' en el partido 3 - 0 De van der lindens Alineación oficial del equipo 'De van der lindens' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Guru

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Armindo Brás de Guru, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 55 gràcies a la jugada de Primo Sousa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Sabino Cunha va incrementar l'avantatge de Guru amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Armindo Brás va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Guru van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fábio Manuel Pona va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Sabino Cunha gairebé va marcar per a Guru des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Leandro Campelo de Guru va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gumersindo Silva de Guru va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

De van der lindens

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Henrico Damhuis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Vdl, al minut 20. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Denny Burgemeester va fer una jugada per la banda esquerra, però Henning Troost va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Piper de Vdl amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.