Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155236

Amistoso (Int., RC) 731155236 Información oficial sobre el partido 731155236 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Fcm Pascani Alineación oficial del equipo 'Fcm Pascani' en el partido 3 - 1 Las Cigüeñas de Orriols Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas de Orriols' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fcm Pascani Alineación oficial del equipo 'Fcm Pascani' en el partido 3 - 0 Las Cigüeñas de Orriols Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas de Orriols' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fcm Pascani

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Andrey va ser Santiago Pinedo.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Andrey va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ştefan Doagă progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Andrey va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dan Văideanu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Robert-Cristian Arvai una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Emanuel Albitre va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dorin Brătuianu per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emanuel Albitre va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Robert-Cristian Arvai, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ratzon Strock.

Las Cigüeñas de Orriols

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Pablo López de Cigüeñas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Andrey. La jugada d'estratègia del Cigüeñas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo López va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Julio Ellaurri quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio Duriz de Cigüeñas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.