Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731154681

Amistoso 731154681 Información oficial sobre el partido 731154681 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Córdoba Balompie Alineación oficial del equipo 'Córdoba Balompie' en el partido 1 - 1 GOMAZOS POWERS Alineación oficial del equipo 'GOMAZOS POWERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Córdoba Balompie Alineación oficial del equipo 'Córdoba Balompie' en el partido 0 - 1 GOMAZOS POWERS Alineación oficial del equipo 'GOMAZOS POWERS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Balompie

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Balompie sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Tudorel Crăsnaru va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Balompie va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Gheorghieș Fillola va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tudorel Crăsnaru va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Ronny Korkeakangas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Rubén Candamo de Tablas de Balompie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iker Beteta de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

GOMAZOS POWERS

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): En Orlando da Fonseca va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 5. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Pepe Fornos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Uhlíř va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Orlando da Fonseca que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GOMAZOS Raffaele Di Marzo quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Azan Solih l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.