Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731154656

Amistoso (Int.) 731154656 Información oficial sobre el partido 731154656 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 5 - 1 Grundy BK Alineación oficial del equipo 'Grundy BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 6 - 0 Grundy BK Alineación oficial del equipo 'Grundy BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muetes y estrellados F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 17. Juan Mendes, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): estrellados, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Santi Parreño per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 1 s'ha de veure repetit: en Marcelo Añón de estrellados va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Andrei-Mihai Rediş, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): estrellados va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Walter Asuncion va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de estrellados va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Mendes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Walter Asuncion, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Marcelo Añón de estrellados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Grundy BK

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcus Lifstedt va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Filip Möllerfeldt va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.