Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731154247

Amistoso (Int.) 731154247 Información oficial sobre el partido 731154247 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

KF Vardar Alineación oficial del equipo 'KF Vardar' en el partido 7 - 1 Toros de Aguascalientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Toros de Aguascalientes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
KF Vardar Alineación oficial del equipo 'KF Vardar' en el partido 5 - 1 Toros de Aguascalientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Toros de Aguascalientes F.C.' en el partido
Tiene suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KF Vardar

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Vardar s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Ruslan Udovenko per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Vardar va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adam Geertsen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vardar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francesco Diodato progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Vardar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nick Kortenhof va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Vardar i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 44 minuts de joc. Mentre en Désiré Reynders el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Vardar va aconseguir el 6 - 1 quan Adam Geertsen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Vardar al minut 83, que va llançar ajustat al pal en Désiré Reynders. 7 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adam Geertsen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Eldar Muharembegović gairebé va marcar per a Vardar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Désiré Reynders una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Julio César De Cea va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eldar Muharembegović de Vardar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Toros de Aguascalientes F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Aguascalientes seguien lluitant fins al final. Al minut 41, fruit d'aquests esforços, Carlos May va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alfredo Codesal la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Aguascalientes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 47, quan un error defensiu va deixar Carlos May completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Aguascalientes van sortir al contraatac al minut 59, però Carlos Coronel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Leonel Arredondo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Leonel Arredondo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Codesal de Aguascalientes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.