Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731154216

Amistoso (Int., RC) 731154216 Información oficial sobre el partido 731154216 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido 2 - 4 Sureklemedes Sepolion Alineación oficial del equipo 'Sureklemedes Sepolion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido 1 - 4 Sureklemedes Sepolion Alineación oficial del equipo 'Sureklemedes Sepolion' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andreu

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Peter Åkesson de Andreu, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Andreu va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Peter Åkesson des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pep Taix. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Peter Åkesson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 224 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Andreu va gaudir d'un penal a favor al minut 68, però el jugador Luis Felipe Naranjo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Brismax Norelus.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Peter Åkesson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanyslav Kostevich de Andreu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Felipe Naranjo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Uxiel Leboráns xutant per a Andreu va fer anar la pilota just on la volia, però Brismax Norelus, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Andreu Pep Taix va intentar enganyar Brismax Norelus amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Simeón Vilallonga de Andreu anava molt fort i col·locat però Brismax Norelus no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mendiño Pedreda de Andreu va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Sureklemedes Sepolion

Goles Goles

  • 151 Minuto 13 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 13 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar 佳広 (Yoshihiro) 薗部 (Sonobe).
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador visitant Benjamin Mathilden va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 66 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Veríssimo Luís Girão va encarar al porter al 15, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 235 Minuto 99 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Veríssimo Luís Girão gairebé marca per a Sureklemes al minut 99 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lorenzo Lagunilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Benjamin Mathilden va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 113, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Horión va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omiros Kyriakidis de Sureklemes es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Evens Cerisier va xutar fora per a Sureklemes, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sureklemes Omiros Kyriakidis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Carlos Horión. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): 佳広 (Yoshihiro) 薗部 (Sonobe) de Sureklemes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Horión en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Sureklemes Davies Mbata no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Horión es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.