Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153947

Amistoso 731153947 Información oficial sobre el partido 731153947 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido 1 - 4 c.d.c. Viladreau Alineación oficial del equipo 'c.d.c. Viladreau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido 4 - 2 c.d.c. Viladreau Alineación oficial del equipo 'c.d.c. Viladreau' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamandra Charra

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Matěj Motyčka va donar a Salamandra un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Elias Robinson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

c.d.c. Viladreau

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Viladreau van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chamseddine Benjelloune va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Miguel Campos-Molinas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hidacio Baión de Viladreau l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 81 de partit.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 89 minuts, David Salvia va superar per velocitat Willem Beeckmans per posar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Damiano Palagi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Trần Vĩnh Phúc, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Miguel Campos-Molinas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Damiano Palagi va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chamseddine Benjelloune de Viladreau va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ville Nevasalmi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Trần Vĩnh Phúc.