Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153522

Amistoso (Int.) 731153522 Información oficial sobre el partido 731153522 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Los Raulistas Alineación oficial del equipo 'Los Raulistas' en el partido 1 - 4 Carioca ECRJ Alineación oficial del equipo 'Carioca ECRJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Raulistas Alineación oficial del equipo 'Los Raulistas' en el partido 3 - 0 Carioca ECRJ Alineación oficial del equipo 'Carioca ECRJ' en el partido
Tiene mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Raulistas

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Xorxe Arardo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Cristóvão Mergulhão arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Cristóvão Mergulhão va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Raulistas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Raulistas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Raulistas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Cristóvão Mergulhão va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Velázquez de Raulistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Ordóñez de Raulistas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Carioca ECRJ

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Quan passaven 33 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Carioca. En Vittorio Brenna va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 72 minuts quan Stefânio Saguaçu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Carioca.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Carioca l'avantatge per 1 - 3. José Diógenes Santos en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En José Diógenes Santos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Carioca, un peu providencial d'en Jorge Jesus va situar el 1-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Heriberto Indaiabira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Paulo Caracol.