Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153138

Amistoso 731153138 Información oficial sobre el partido 731153138 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Reton Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Reton Team C.F.' en el partido 3 - 1 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reton Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Reton Team C.F.' en el partido 4 - 0 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reton Team C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Manel Estupiñán al minut 14, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Reton i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Reton contenien la respiració mentre en Paulo Adriano Oliveira Baptista s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Manel Estupiñán va augmentar la diferència de Reton a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Tomas Selchow es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Espina Mora de Reton va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mišo Begović al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Boris Goetzen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): Manel Estupiñán quasi dona a Reton l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

U.E.Sant Joan Despí

Goles Goles

  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Faik Capa no va poder aturar Periklis Sevastos de SJD, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 49 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Dvir Skornik va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tomas Selchow va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): SJD va estar a punt de marcar quan Aramayis Varakyan va fer una passada impressionant a Jordi Caldés, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dvir Skornik de SJD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.