Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153092

Amistoso (Int., RC) 731153092 Información oficial sobre el partido 731153092 en Hattrick

24.04.2024 23:15:00

RH Bravo Alineación oficial del equipo 'RH Bravo' en el partido 4 - 3 DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RH Bravo Alineación oficial del equipo 'RH Bravo' en el partido 0 - 2 DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido
Tiene mucha potra 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RH Bravo

Goles Goles

  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Bravo va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Reginald Schönbacher, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 116 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bravo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Peterson Fleurijean va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Ronald Delvar de Bravo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bravo Denis Pierre va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bravo Vasco Alceus, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Simon Lagasse. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Christian Pierre-Francois de Bravo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Bravo Peterson Fleurijean no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Simon Lagasse es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Bravo, Wilguens Guery, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bravo, Ronald Delvar, col·locà la pilota just a les mans d'en Simon Lagasse. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bravo Laurent Martineau, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Simon Lagasse. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): James Ostinvil de Bravo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Simon Lagasse en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.

DONOSTI.COM

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Martin Tellbo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a DONOSTI.COM.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Sevastyan Chukharev va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oliver Kazelor va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Filipe Pirajá, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Ewout Prent va estar a punt de posar per davant a DONOSTI.COM amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sven Pflumern va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ewout Prent ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): DONOSTI.COM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sven Pflumern va desviar el xut final de Martin Tellbo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 114 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Filipe Pirajá va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Oliver Kazelor, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 273 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): En Oliver Kazelor va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baldomer Cabrafiga.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fermín Viejo de DONOSTI.COM es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Oliver Kazelor anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a DONOSTI.COM.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Simon Lagasse va xutar fora per a DONOSTI.COM, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fermín Viejo de DONOSTI.COM va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Martin Tellbo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Filipe Pirajá xutant per a DONOSTI.COM va fer anar la pilota just on la volia, però Sven Pflumern, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DONOSTI.COM Sevastyan Chukharev, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sven Pflumern. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alptemuçin Akdil de DONOSTI.COM anava molt fort i col·locat però Sven Pflumern no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): Baldomer Cabrafiga, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sven Pflumern va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de DONOSTI.COM i 4 - 3 al marcador.