Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152540

Amistoso (Int.) 731152540 Información oficial sobre el partido 731152540 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

jjap Dreams Alineación oficial del equipo 'jjap Dreams' en el partido 5 - 3 Ranchochicofc Alineación oficial del equipo 'Ranchochicofc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
jjap Dreams Alineación oficial del equipo 'jjap Dreams' en el partido 5 - 2 Ranchochicofc Alineación oficial del equipo 'Ranchochicofc' en el partido
Tiene un resultado normal 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jjap Dreams

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Dreams va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Pruden Pascual va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ján Tomiška ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dreams es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Vilallonga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Dreams.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Abdelhaqq El-Alami va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Dreams.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Dreams va aconseguir el 5 - 3 quan Ján Tomiška va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Pruden Pascual, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Dreams per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Cherardo Velázquez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tom Hampel va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Ranchochicofc

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en Daniel Valle va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Nabil Kheir va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Castor Chapeu per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 2
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 43 minuts Kristof Anno va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Daniel Valle va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.