Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152521

Amistoso (Int.) 731152521 Información oficial sobre el partido 731152521 en Hattrick

24.04.2024 09:30:00

FC Listig e.v. Alineación oficial del equipo 'FC Listig e.v.' en el partido 4 - 1 Four Cats Alineación oficial del equipo 'Four Cats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Listig e.v. Alineación oficial del equipo 'FC Listig e.v.' en el partido 5 - 0 Four Cats Alineación oficial del equipo 'Four Cats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Listig e.v.

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 del partit, el jugador Omar Bacar de Listig va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Carlos Morlanes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Listig.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Gilles van Dijk va incrementar l'avantatge de Listig amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Listig va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gilles van Dijk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Listig per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Jhonier Ortiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Joan Ignasi Aubalat quasi dona a Listig l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Four Cats

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del Four va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jami Tepsa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cristian Carrau que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Four creava perill des de la dreta al minut 74, però en Tonino Mariconda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mihajlo Perović desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tonino Mariconda va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jami Tepsa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jhonier Ortiz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 79 de joc.