Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152448

Amistoso (Int.) 731152448 Información oficial sobre el partido 731152448 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

FC Střed Evropy Borkovice Alineación oficial del equipo 'FC Střed Evropy Borkovice' en el partido 3 - 1 Deskartes Alineación oficial del equipo 'Deskartes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Střed Evropy Borkovice Alineación oficial del equipo 'FC Střed Evropy Borkovice' en el partido 6 - 0 Deskartes Alineación oficial del equipo 'Deskartes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Střed Evropy Borkovice

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Michal Rybák de Borkovice aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jan Beránek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Borkovice.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Borkovice va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bohumil Kleveta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jan Beránek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Szymon Smolarski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Borkovice per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marius Ignat, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Erick Deddens va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jan Beránek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Tomáš Dorazil es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bohumil Kleveta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zbyněk Bíla per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Munar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Deskartes

Goles Goles

  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Michal Rybák encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jesús Vadillo anotar per a Deskartes el 3 - 1. Millor no veure'n la repetició.