Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152269

Amistoso 731152269 Información oficial sobre el partido 731152269 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

C.E. Els Torrents Alineación oficial del equipo 'C.E. Els Torrents' en el partido 3 - 3 Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E. Els Torrents Alineación oficial del equipo 'C.E. Els Torrents' en el partido 2 - 1 Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Els Torrents

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Ştefan-Bogdan Cotişel de Torrents va demostrar les seves habilitats al minut 39 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Julio Antonio Egea va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Torrents Laurenz Leon quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Laurenz Leon quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jorge Soto Ruiz de Torrents va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 78, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurenz Leon de Torrents la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Torres SD

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Torres prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Adam Noya.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Bruno Brugnatti va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 125 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 2 el va marcar Augustin Machlarz a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Torres va ser finalitzada des de l'esquerra per Bruno Brugnatti al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Anis Ghenam va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Torres quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Camilo Obando va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Camilo Obando de Torres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.