Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152208

Amistoso (Int., RC) 731152208 Información oficial sobre el partido 731152208 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

arny87_returns Alineación oficial del equipo 'arny87_returns' en el partido 5 - 6 Spurs* Alineación oficial del equipo 'Spurs*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
arny87_returns Alineación oficial del equipo 'arny87_returns' en el partido 1 - 1 Spurs* Alineación oficial del equipo 'Spurs*' en el partido
Tiene mucha potra 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,4 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arny87_returns

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Fraser de arny87_returns va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergey Salazkin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Nauzet García, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 85. Sergey Salazkin, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Arnau Badia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 94 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del arny87_returns sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Coma, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 94 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sergey Salazkin xutant per a arny87_returns va fer anar la pilota just on la volia, però Bernt-Ove Sjöblad, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de arny87_returns, Botond Máté, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Miguel Díaz de Garato va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Coma de arny87_returns va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de arny87_returns Marc Casamada va intentar enganyar Bernt-Ove Sjöblad amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.

Spurs*

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Martin Burkhard va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Spurs*. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Frithjof Velss xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): En Martin Burkhard conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-3

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22 en Joost Mulleners va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Spurs* Sigfred Müller no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sergey Salazkin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Felix Holm Sørensen de Spurs* va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pierric Baudouin va xutar fora per a Spurs*, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ivan Boesen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Spurs*.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Mykyta Palamar de Spurs*, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergey Salazkin en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.