Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152028

Amistoso (Int.) 731152028 Información oficial sobre el partido 731152028 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

FCCatalunyaSD Alineación oficial del equipo 'FCCatalunyaSD' en el partido 2 - 1 Parfect Athletic Alineación oficial del equipo 'Parfect Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCCatalunyaSD Alineación oficial del equipo 'FCCatalunyaSD' en el partido 1 - 2 Parfect Athletic Alineación oficial del equipo 'Parfect Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCCatalunyaSD

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): En Sahaba Saloum conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): FCCatalunyaSD va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 52 Quirze Bassó va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FCCatalunyaSD Jesús Cordera quasi va assolir l'empat al minut 21 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el FCCatalunyaSD va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kristián Durančík no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): FCCatalunyaSD per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Sahaba Saloum va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): FCCatalunyaSD van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Armando Marques no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Parfect Athletic

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Athletic va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Vlăduţ Mânzat va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt d'empatar al 73 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Giuliano Conca que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.