Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151919

Amistoso 731151919 Información oficial sobre el partido 731151919 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Becarias C.F. Alineación oficial del equipo 'Becarias C.F.' en el partido 4 - 0 Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Becarias C.F. Alineación oficial del equipo 'Becarias C.F.' en el partido 0 - 1 Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido
Tiene mucha potra 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Becarias C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Becarias va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Ulf Mack.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Thieu van Amstel va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Becarias, al minut 26. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El contraatac de Becarias va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Hasse Bjerrum va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 0!
  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Becarias va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Thieu van Amstel, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Thieu van Amstel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Gallus Zimmerer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Becarias va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Thieu van Amstel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Sparta Fuentesnuevas

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Valeriu Tiperciuc va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Jesús Fernández de Fuentesnuevas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.