Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151773

Amistoso 731151773 Información oficial sobre el partido 731151773 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Os Buxis Alineación oficial del equipo 'Os Buxis' en el partido 4 - 0 Atlètic Lohača Alineación oficial del equipo 'Atlètic Lohača' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os Buxis Alineación oficial del equipo 'Os Buxis' en el partido 3 - 0 Atlètic Lohača Alineación oficial del equipo 'Atlètic Lohača' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Buxis

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Emiliano Páez va donar a Buxis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Víctor Rueda Vicioso va incrementar l'avantatge de Buxis amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Buxis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ferran Tallant, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pere Negre va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Jesús Laredo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Pere Negre gairebé va marcar per a Buxis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Emiliano Páez gairebé marca per a Buxis al minut 34 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Sergio Velasco de Pablo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Emiliano Páez va rematar alt.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Pere Negre, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonardo Goicoerroeta.

Atlètic Lohača

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Atlètic van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Andrea Marras no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlètic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adolfo Ponce va sortir desviat a la dreta de la porteria.