Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151706

Amistoso 731151706 Información oficial sobre el partido 731151706 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

C.D. Ciudad de Fútbol Alineación oficial del equipo 'C.D. Ciudad de Fútbol ' en el partido 1 - 3 Hakien FC Alineación oficial del equipo 'Hakien FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Ciudad de Fútbol Alineación oficial del equipo 'C.D. Ciudad de Fútbol ' en el partido 2 - 0 Hakien FC Alineación oficial del equipo 'Hakien FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Ciudad de Fútbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Ciudad va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Francés Planas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Coli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Ciudad va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Francés Planas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ciudad va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joan Coli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Hakien FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador visitant Juan Cayrus va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 26 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Hakien es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Romualdo Zubiría es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Arminius Schwantzer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Miguel Casar no va ser aprofitada per en Ger Bouma que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Juan Miguel Casar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Bruno Gentile va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Miguel Casar de Hakien amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.