Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151659

Amistoso (RC) 731151659 Información oficial sobre el partido 731151659 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Pequeña Cuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Pequeña Cuba C.F.' en el partido 3 - 1 F.C. Batan Alineación oficial del equipo 'F.C. Batan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pequeña Cuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Pequeña Cuba C.F.' en el partido 2 - 0 F.C. Batan Alineación oficial del equipo 'F.C. Batan' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pequeña Cuba C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Pequeña s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Frédéric Frin per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): Al 61 minuts, El Pequeña va fer el 2-0. En Sjef Renard va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pequeña pel centre va donar un gran resultat: el gol de Frédéric Frin va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Òscar Buchaca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sjef Renard per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Colmelo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Luis Trepiana de Pequeña va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

F.C. Batan

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joseba Xabier Igiñiz de Batan va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joshua Cachia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joseba Xabier Igiñiz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Batan va estar a punt d'empatar al 86 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Antonio Giner que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torben Thielau.