Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731150804

Amistoso (Int., RC) 731150804 Información oficial sobre el partido 731150804 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Scarlet Is The Best Alineación oficial del equipo 'Scarlet Is The Best' en el partido 0 - 2 Rakovski Ivgrad Alineación oficial del equipo 'Rakovski Ivgrad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scarlet Is The Best Alineación oficial del equipo 'Scarlet Is The Best' en el partido 0 - 1 Rakovski Ivgrad Alineación oficial del equipo 'Rakovski Ivgrad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scarlet Is The Best

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Scarlet van sortir al contraatac al minut 21, però Jan-Kevin Budek va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Scarlet van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Sorin Bercean des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolae Grosu de Scarlet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rakovski Ivgrad

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Rakovski. En Karl Ludger Pfreimbtner va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jury Piuko va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Karl Ludger Pfreimbtner va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 20. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 225 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jury Piuko va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Rimantas Pervejnis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rakovski va quedar sense poder incrementar el seu marcador.