Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149837

Amistoso (Int., RC) 731149837 Información oficial sobre el partido 731149837 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

RWD Malmö Alineación oficial del equipo 'RWD Malmö' en el partido 4 - 0 Real Unibeting F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Unibeting F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
RWD Malmö Alineación oficial del equipo 'RWD Malmö' en el partido 6 - 1 Real Unibeting F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Unibeting F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RWD Malmö

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Emil Persson de Malmö, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 3 (Gol por la izquierda): En Teo Larsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Malmö van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juuso Koskinen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jānis Tannenbergs-Priežkalns es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 33 (Ocasión de penalti): En Zoltán Lencsés va llançar un penal al minut 33. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 59 podia haver acabat en gol, però Doman Franke va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Juuso Koskinen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Doman Franke va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gudmar Engquist es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Unibeting F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 6 en Deivis Costa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Kjell Nilsson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Antônio Kassab de Unibeting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antônio Kassab de Unibeting va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".