Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149603

Amistoso 731149603 Información oficial sobre el partido 731149603 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Tokala Facil Alineación oficial del equipo 'Tokala Facil' en el partido 2 - 1 Atletico Critter Alineación oficial del equipo 'Atletico Critter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tokala Facil Alineación oficial del equipo 'Tokala Facil' en el partido 1 - 0 Atletico Critter Alineación oficial del equipo 'Atletico Critter' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tokala Facil

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Tokala amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jochen Reuber va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Afzul Ahmed va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 7 quan Vittorio Valgimigli de Tokala gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Vittorio Valgimigli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Atletico Critter

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 75 minuts, Bento Teive va superar per velocitat Clemente Lande per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Lucio Poleggi l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.