Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149408

Amistoso (Int., RC) 731149408 Información oficial sobre el partido 731149408 en Hattrick

25.04.2024 02:15:00

Eleven Killers Alineación oficial del equipo 'Eleven Killers' en el partido 6 - 0 MbappeTeaM Alineación oficial del equipo 'MbappeTeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eleven Killers Alineación oficial del equipo 'Eleven Killers' en el partido 2 - 0 MbappeTeaM Alineación oficial del equipo 'MbappeTeaM' en el partido
Tiene mucha potra 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eleven Killers

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Killers, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Sebastián Robles per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Killers va aconseguir el 2 - 0 quan Tobías Ayres va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Killers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Władysław Przyrowski des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Killers a 4 - 0. Giorgio Tartaglia va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Martín Serrano va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Giorgio Tartaglia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Killers, Martín Serrano, que va marcar, sense saber com, el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Oskar Uba, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Władysław Przyrowski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sebastián Robles va rematar alt.

MbappeTeaM

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Vicente-Beltrán de MbappeTeaM va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alejandro Maine es va posar al mig i ho va espatllar tot.