Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148987

Amistoso (Int.) 731148987 Información oficial sobre el partido 731148987 en Hattrick

24.04.2024 17:20:00

Femme Fatales Alineación oficial del equipo 'Femme Fatales' en el partido 5 - 1 AIN-ERI Alineación oficial del equipo 'AIN-ERI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Femme Fatales Alineación oficial del equipo 'Femme Fatales' en el partido 3 - 1 AIN-ERI Alineación oficial del equipo 'AIN-ERI' en el partido
Tiene suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Femme Fatales

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hesam Haji Malian, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fatales se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Benno Zevenbergen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Fatales.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Daniel Caruana de Fatales va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Fatales va augmentar la diferència quan Daniel Caruana no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Greg Risley va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Fatales van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Julian-Andreas Köcher no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fatales Mateusz Grzenkowicz quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hesam Haji Malian l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Greg Risley es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirosław Kołakowski.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mateusz Grzenkowicz de Fatales es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elmar Schwerdtner de Fatales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AIN-ERI

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Facundo Campolongo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de AIN-ERI, Txema Ferraz, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Breixo Vilachá de AIN-ERI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.