Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148884

Amistoso 731148884 Información oficial sobre el partido 731148884 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido 3 - 3 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido 3 - 2 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,2 % 15,7 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Piesplanos

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 del partit, el jugador Arnau Pereda de Piesplanos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Arnau Pereda va donar a Piesplanos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Ragnar Balinski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Piesplanos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raymond Pasman de Piesplanos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fouriers Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Sergio Suárez de Fouriers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Rubén Pinuer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 71 minuts Joan Esteve Moner va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fouriers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rubén Pinuer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Adriano Figueiredo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Mañeru havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Víctor Mañeru va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Sergio Suárez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfonso Rueda Moyano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Suárez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Suárez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Mañeru que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Esteve Moner de Fouriers es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.