Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148650

Amistoso (Int., RC) 731148650 Información oficial sobre el partido 731148650 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Pantxitos B. Alineación oficial del equipo 'Pantxitos B.' en el partido 0 - 4 The BIDI Alineación oficial del equipo 'The BIDI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantxitos B. Alineación oficial del equipo 'Pantxitos B.' en el partido 1 - 0 The BIDI Alineación oficial del equipo 'The BIDI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantxitos B.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 24 (Ocasión de falta): Teodoro Guanes va llançar una falta directa al minut 24 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 39 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Pablo González Vado es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.

The BIDI

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BD prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Eli Ben-Arie.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de BD va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Beni Boker, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Zugatz Landazuri no va poder aturar Ramón López de BD, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 40 el 0 - 3.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a BD augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Beni Boker es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de BD, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Shabtai Benjo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BD Orlando Lorch quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Shabtai Benjo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ramón López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Achille Richart de BD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.