Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148339

Amistoso (Int.) 731148339 Información oficial sobre el partido 731148339 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 4 - 1 Atlético Clube de Portugal Alineación oficial del equipo 'Atlético Clube de Portugal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido 2 - 1 Atlético Clube de Portugal Alineación oficial del equipo 'Atlético Clube de Portugal' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forward thinker

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Zaloña va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Forward i marcant el 1 - 0.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Jimmy Schuit va marcar al minut 64 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jimmy Schuit es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Zaloña va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 1 per a Forward.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jimmy Schuit de Forward amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético Clube de Portugal

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Ivar Kerkhof de Atlético va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 8, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vitorino Alvarinhas va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ivar Kerkhof, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Prokopis Kioupouroglou va quedar-se sol davant el porter Eliodoro Ovalle, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En David Lopes al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Marcelo Natária va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eliodoro Ovalle va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Vitorino Alvarinhas de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antenor de Oliveira de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcelo Natária de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.