Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731147790

Amistoso (Int.) 731147790 Información oficial sobre el partido 731147790 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Morajú Argentino Alineación oficial del equipo 'Morajú Argentino' en el partido 3 - 2 Club salina del Messiniense Alineación oficial del equipo 'Club salina del Messiniense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Morajú Argentino Alineación oficial del equipo 'Morajú Argentino' en el partido 3 - 2 Club salina del Messiniense Alineación oficial del equipo 'Club salina del Messiniense' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morajú Argentino

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Hugo Estrada va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 44, José Luis Bilello va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Aldo Maria Damasco que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Herkko Kirjonen va incrementar l'avantatge de Morajú amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hektor Majchrzak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Herkko Kirjonen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Morajú per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Aldo Maria Damasco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oscar Alfredo Pérez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Morajú ho intentava per la dreta per mitjà de Aldo Maria Damasco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Morajú van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hugo Estrada va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Aldo Maria Damasco de Morajú va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club salina del Messiniense

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Jay Versloot va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 48 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Conrado de la Cruz.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Alexander Saldías va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Salina que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jay Versloot estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gregore Rozendo, als 20 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Ciro Palazzina va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Etmar Pedriel va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Esat Skrapari va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rashid Ordoñez va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jay Versloot de Salina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dorian Sanabria de Salina es va guanyar la targeta groga merescudament.