Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731147741

Amistoso (Int.) 731147741 Información oficial sobre el partido 731147741 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

JK Sikko Alineación oficial del equipo 'JK Sikko' en el partido 1 - 2 Formsvacka Alineación oficial del equipo 'Formsvacka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JK Sikko Alineación oficial del equipo 'JK Sikko' en el partido 1 - 1 Formsvacka Alineación oficial del equipo 'Formsvacka' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JK Sikko

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Wiljam Ilander es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Augusto Bucelli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sikko que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Wiljam Ilander de Sikko va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Formsvacka

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Quan passaven 32 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Formsvacka. En Miłowit Trochimczyk va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Benito Suárez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miika Riihiluoma va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Carlos Hernán Hernández va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Formsvacka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Klaus Isohanni va desviar el xut final de Miika Riihiluoma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Clive Debono al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Benito Suárez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.