Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731147223

Amistoso 731147223 Información oficial sobre el partido 731147223 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

U.D. Parque Mediterráneo Alineación oficial del equipo 'U.D. Parque Mediterráneo' en el partido 0 - 2 Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
U.D. Parque Mediterráneo Alineación oficial del equipo 'U.D. Parque Mediterráneo' en el partido 0 - 7 Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Parque Mediterráneo

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Eduardo Palacios no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): Mediterráneo va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 76, però el xut va anar a parar al pal.

Sua team

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, team es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Serafim Duarte es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Serafim Duarte de team l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 Odon Etxebere va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Luis Melendo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip team Juan Luis Melendo quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Niels Kemp l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Luis Melendo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Niels Kemp va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niels Kemp de team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.