Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146989

Amistoso 731146989 Información oficial sobre el partido 731146989 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Porothinaikos Alineación oficial del equipo 'Porothinaikos' en el partido 1 - 4 The Devil Tigers Alineación oficial del equipo 'The Devil Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Porothinaikos Alineación oficial del equipo 'Porothinaikos' en el partido 2 - 1 The Devil Tigers Alineación oficial del equipo 'The Devil Tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porothinaikos

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Pth aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nikita Ogoltsov va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Simeón Larra de Pth va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francisco Méndez Castro va enviar un xut des de 40 metres al minut 54, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Simeón Larra no oblidarà el que li va passar durant el minut 60. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simeón Larra.

The Devil Tigers

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Roland Bakos va pentinar un córner cap al segon pal que Baltasar Armengol va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pth. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Brice Adrianssens la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tigers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 37.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Baltasar Armengol va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Brice Adrianssens de Tigers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 66 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Mihai Beca va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67 en Kyle Ironside va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.