Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146891

Amistoso (Int., RC) 731146891 Información oficial sobre el partido 731146891 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

Örömfoci F.C. Alineación oficial del equipo 'Örömfoci F.C.' en el partido 2 - 0 SONUS DE CANNA Alineación oficial del equipo 'SONUS DE CANNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Örömfoci F.C. Alineación oficial del equipo 'Örömfoci F.C.' en el partido 4 - 0 SONUS DE CANNA Alineación oficial del equipo 'SONUS DE CANNA' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Örömfoci F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Örömfoci prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Dániel Garami va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Örömfoci va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Márk Prezenszky, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Örömfoci per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mihály Mészáros, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dániel Garami de Örömfoci va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Márk Prezenszky es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bálint Czingelly de Örömfoci la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SONUS DE CANNA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SONUS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lovis Hellmeier, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Ursic de SONUS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.