Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146743

Amistoso (Int., RC) 731146743 Información oficial sobre el partido 731146743 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Fc. Airone Alineación oficial del equipo 'Fc. Airone' en el partido 3 - 2 Garra Popxlar Alineación oficial del equipo 'Garra Popxlar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc. Airone Alineación oficial del equipo 'Fc. Airone' en el partido 3 - 1 Garra Popxlar Alineación oficial del equipo 'Garra Popxlar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc. Airone

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Airone equilibrava la balança al minut 38. En Aldo Sogaro, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Airone contenien la respiració mentre en Cesarino Bocola s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Airone va ser Aldo Sogaro.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Cesarino Bocola es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Airone va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Cesarino Bocola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Cesarino Bocola va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Thomas Tsatsos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Robert-Jan Siderits va deixar a Santiago Inchurandieta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eddie Entzebeck va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Al minut 115, Kris Soete gairebé va marcar per a Airone des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luca Sale de Airone va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Garra Popxlar

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Popxlar agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alfredo Nonato amb mestria.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Santiago Inchurandieta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Popxlar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bolivar Morgado va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Božidar Šenoa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 87 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Niek Cordemans de Popxlar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raymond Roger de Popxlar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.