Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146423

Amistoso (Int., RC) 731146423 Información oficial sobre el partido 731146423 en Hattrick

24.04.2024 16:40:00

Miti Miwiri Alineación oficial del equipo 'Miti Miwiri' en el partido 1 - 5 Albal FC Alineación oficial del equipo 'Albal FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miti Miwiri Alineación oficial del equipo 'Miti Miwiri' en el partido 0 - 1 Albal FC Alineación oficial del equipo 'Albal FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miti Miwiri

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miwiri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Arlindo Silva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Vítor Romão Pássaro de Miwiri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Nélson de Jesus de Miwiri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Albal FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Aníbal Manzano va pentinar un córner cap al segon pal que Luca Bärenfaller va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Albal prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Pepe Luis Chiripa.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luca Bärenfaller va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Albal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pepe Luis Chiripa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Albal va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan José Hércules Debisi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.