Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146245

Amistoso (Int.) 731146245 Información oficial sobre el partido 731146245 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

los gloriosos del noroeste Alineación oficial del equipo 'los gloriosos del noroeste' en el partido 0 - 1 Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los gloriosos del noroeste Alineación oficial del equipo 'los gloriosos del noroeste' en el partido 1 - 5 Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los gloriosos del noroeste

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Stanyslav Ogarkov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolás Fonzalida de gloriosos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helge Hotinen de gloriosos es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nicolás Fonzalida va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daemy Weysen de gloriosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ausina CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Emanuel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Sipko Bergkamp va estar a punt de posar per davant a Ausina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nicola Franci va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Juan Emanuel va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Timon Jaunen va xutar magistralment una falta al minut 39 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Vladislav Alkaev va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ausina va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nicola Franci va desviar el xut final de Ernst Vermeer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Virgilio Tognozzi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nicola Franci va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Shlomi Moshayov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nicola Franci, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.