Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146167

Amistoso (Int.) 731146167 Información oficial sobre el partido 731146167 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Arsebal Alineación oficial del equipo 'Arsebal' en el partido 2 - 3 Lok Wünsdorf Alineación oficial del equipo 'Lok Wünsdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Arsebal Alineación oficial del equipo 'Arsebal' en el partido 1 - 4 Lok Wünsdorf Alineación oficial del equipo 'Lok Wünsdorf' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsebal

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Olivier Goncalves entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Arsebal, un peu providencial d'en Moreno Salmen va situar el 1-2 al panell digital.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Théau Vialle va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-3.

Lok Wünsdorf

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gaetano Pan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Gaetano Pan va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Wünsdorf.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Rafał Walasek va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 1 - 3 per a Wünsdorf.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Tadei Danilovskiy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Wünsdorf a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Konrad Künnert va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 83 per Celso Michelena va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Turxan Budaev.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konrad Künnert de Wünsdorf es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.