Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731145856

Amistoso (Int.) 731145856 Información oficial sobre el partido 731145856 en Hattrick

24.04.2024 23:00:00

City of Kings Alineación oficial del equipo 'City of Kings' en el partido 4 - 2 Atletico Boca Juniors Panama Alineación oficial del equipo 'Atletico Boca Juniors Panama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
City of Kings Alineación oficial del equipo 'City of Kings' en el partido 3 - 0 Atletico Boca Juniors Panama Alineación oficial del equipo 'Atletico Boca Juniors Panama' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

City of Kings

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Kings aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Magnus Simonsen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Jean-Luc Dumas de Kings, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Kings va augmentar la diferència quan Frans Ghyssels no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 130 Minuto 91 (Gol de falta): Al minut 91 en Nunzio Brianda va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Kings ho intentava per la dreta per mitjà de Nunzio Brianda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Otto Schüpbach al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Magnus Simonsen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Frans Ghyssels per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Otto Schüpbach va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Nunzio Brianda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Atletico Boca Juniors Panama

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Omar Sucre arribés a peus de Gustavo Adolfo Rubbiani, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atletico el 0 - 1.
  • 106 Minuto 91 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 91 i semblava que Atletico desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Omar Sucre va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 2 per als visitants.