Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731145495

Amistoso (Int., RC) 731145495 Información oficial sobre el partido 731145495 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

CD Carolingio Alineación oficial del equipo 'CD Carolingio' en el partido 2 - 1 Imo State Area Alineación oficial del equipo 'Imo State Area' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Carolingio Alineación oficial del equipo 'CD Carolingio' en el partido 2 - 1 Imo State Area Alineación oficial del equipo 'Imo State Area' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Carolingio

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Radomér Zsabka de Carolingio aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Carolingio va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Bastian Domokos, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rómulo Pomatta Fontoura! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Carolingio per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan Pierre-François Pérez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristian Jansson de Carolingio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31 del partit, Kristian Jansson de l'equip Carolingio, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Imo State Area

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 22 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en James Bodunrin de State marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nnamdi Irvinoo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jemuel Touray va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.