Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731145229

Amistoso (Int., RC) 731145229 Información oficial sobre el partido 731145229 en Hattrick

23.04.2024 21:15:00

Bork United Alineación oficial del equipo 'Bork United' en el partido 2 - 1 F.C. Politehnica Timisoara Alineación oficial del equipo 'F.C. Politehnica Timisoara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bork United Alineación oficial del equipo 'Bork United' en el partido 1 - 1 F.C. Politehnica Timisoara Alineación oficial del equipo 'F.C. Politehnica Timisoara' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bork United

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Kevin Wallance, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, United va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dragoş Habor, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip United Bruno Rameder quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aléxio Diniz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Bienvenu Toualy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Costel Pantilimon va mantenir l'equip visitant dins del partit.

F.C. Politehnica Timisoara

Goles Goles

  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Byuzand Khostikyan la va convertir en gol amb un remat de cap en Ede Irmer tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 68 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Viktor Katunov de Poli, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Katunov de Poli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.