Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731145199

Amistoso (Int.) 731145199 Información oficial sobre el partido 731145199 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Sanremese 1904 Alineación oficial del equipo 'Sanremese 1904' en el partido 1 - 1 Alba SC Alineación oficial del equipo 'Alba SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanremese 1904 Alineación oficial del equipo 'Sanremese 1904' en el partido 2 - 1 Alba SC Alineación oficial del equipo 'Alba SC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,1 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanremese 1904

Goles Goles

  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Gustaf Wilson va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Gustaf Wilson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Sanremese per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Américo da Costa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Luca Lenzu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sanremese va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Filippo Quaglietta va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustaf Wilson de Sanremese amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Torre de Sanremese va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Remo Cappiello de Sanremese va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Alba SC

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Gheorghe-Daniel Mototolea entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Alba, un peu providencial d'en Alexandru Orșan va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Marius Pahomi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Marius Pahomi va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Marius Pahomi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Daniel Nicolae al minut 68 semblava entrar, però Rossano Maccarone va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Rossano Maccarone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Solomon Arsene no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Solomon Arsene de Alba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.