Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144853

Amistoso (RC) 731144853 Información oficial sobre el partido 731144853 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

F.C. Onuba Portuense Alineación oficial del equipo 'F.C. Onuba Portuense' en el partido 4 - 3 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Onuba Portuense Alineación oficial del equipo 'F.C. Onuba Portuense' en el partido 2 - 6 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Onuba Portuense

Goles Goles

  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Florian Dvorak era molt més ràpid que el defensa Márió Dán. Al minut 76, el jugador de Portuense va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Portuense una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Oliver Irlbauer, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 89.
  • 111 Minuto 103 (Gol por el centro): Juan José Velayo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 103, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 122 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Al minut 106 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Portuense va ser Juan José Velayo.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Josep Maria Salleras va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrea Demuru! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Alex Cullen va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Juan José Velayo va disposar d'una bona oportunitat al minut 56, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 224 Minuto 95 (Ocasión de penalti): En Josep Maria Salleras va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 95, però el porter visitant Juan Luis Martínez Blázquez el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver Irlbauer.

Reino de España

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a España prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramón del Pino.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a España l'avantatge per 0 - 2. Daniel Moncada Pinos en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 97 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Portuense. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ezkai Arridondo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del España es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 97.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Mariño Echague va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.