Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144809

Amistoso (Int., RC) 731144809 Información oficial sobre el partido 731144809 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Cuadrado Fenix Alineación oficial del equipo 'Cuadrado Fenix' en el partido 4 - 0 Orkan Oldesloe Alineación oficial del equipo 'Orkan Oldesloe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Cuadrado Fenix Alineación oficial del equipo 'Cuadrado Fenix' en el partido 9 - 0 Orkan Oldesloe Alineación oficial del equipo 'Orkan Oldesloe' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuadrado Fenix

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Juan Raúl Noboa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CMF.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Lizar Katalinkorena la va convertir en gol amb un remat de cap en Pachi Caetano tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 31 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CMF a 3 - 0. Felix Juaniku va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marco Fernández Peñaranda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a CMF.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Pau Castellà es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): CMF va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Eduardo Pardo García va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Santiago Quadros per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felix Joshua Exner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Felix Joshua Exner al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pachi Caetano va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Santiago Quadros gairebé va marcar per a CMF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Santiago Quadros de CMF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Orkan Oldesloe