Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144619

Amistoso (Int., RC) 731144619 Información oficial sobre el partido 731144619 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

F.C. CABRILS Alineación oficial del equipo 'F.C. CABRILS' en el partido 6 - 4 Nordkosters BK Alineación oficial del equipo 'Nordkosters BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. CABRILS Alineación oficial del equipo 'F.C. CABRILS' en el partido 2 - 1 Nordkosters BK Alineación oficial del equipo 'Nordkosters BK' en el partido
Tiene mucha potra 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,2 % 15,7 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CABRILS

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. CABRILS s'avançava en el marcador després que en Aleksi Kautonen xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ander Urritikoetxea va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 1. L'experiència és un grau!
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a CABRILS i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 38 minuts de joc. Mentre en Aleksi Kautonen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Intxixu Argoitia per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mats Adolfsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El CABRILS ho intentava per la dreta per mitjà de Jip van Schijndel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 王 (Wang) 达康 (Dakang) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): En 王 (Wang) 达康 (Dakang) del CABRILS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 王 (Wang) 达康 (Dakang) de CABRILS es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Aleksi Kautonen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Obeko Gorostiaga de CABRILS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Franco Tosi de CABRILS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mats Adolfsson en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): Intxixu Argoitia de CABRILS va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Mats Adolfsson s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 6 - 4.

Nordkosters BK

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Carlos César Basualdo de Nordkosters va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Nordkosters va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Leopold Eppstein, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gunnar Leijonerberg que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 160 Minuto 65 (Gol de falta): Edmund Schwarzenbacher va empatar per a Nordkosters, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Nordkosters van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Carlos César Basualdo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Al minut 112 de partit, Edmund Schwarzenbacher quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martin Magnusson de Nordkosters es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Edmund Schwarzenbacher anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Nordkosters.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gunnar Leijonerberg de Nordkosters va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Martin Lifbratt va xutar fora per a Nordkosters, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Nordkosters Mats Adolfsson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Agustí Estapé. El marcador continuava 6 - 4.