Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144579

Amistoso (Int.) 731144579 Información oficial sobre el partido 731144579 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 0 - 4 Czeska Lipa Alineación oficial del equipo 'Czeska Lipa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 0 - 1 Czeska Lipa Alineación oficial del equipo 'Czeska Lipa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Israelo's Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Israelo's va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Alberto Dolorde va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Dolorde es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Miguel Ángel Jiménez Knorr de Israelo's va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Czeska Lipa

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Czeska agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tiago Margarida amb mestria.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Leon Kapel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Czeska l'avantatge per 0 - 3. Leon Kapel en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Casper Bertram va augmentar l'avantatge de Czeska a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Visgirdas Chursas es va quedar sol davant del porter, al minut 15. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Casper Bertram, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Czeska va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Tiago Margarida va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 52, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leon Kapel.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Zuccato de Czeska es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mahmoudou Kabez de Czeska amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.