Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144265

Amistoso (Int., RC) 731144265 Información oficial sobre el partido 731144265 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 7 - 1 Profetas CJNS Alineación oficial del equipo 'Profetas CJNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 7 - 0 Profetas CJNS Alineación oficial del equipo 'Profetas CJNS' en el partido
Tiene un resultado normal 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radical Jokers

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Aldo Guagnelli va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Ramón Camero va donar a Radical un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gonzalo Núñez de Alava va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gonzalo Núñez de Alava es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Radical va augmentar la diferència quan Pablo Maestro González no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Radical pel centre va donar un gran resultat: el gol de Iván Nolla va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Radical va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Franck Hamilton progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Radical per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Ignacio de Dios va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Ignacio de Dios de Radical gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Profetas CJNS

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Rubén Miranda entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Profetas, un peu providencial d'en Javier Sanz va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Damián Padilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damián Padilla de Profetas es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.